Ce își dorește o femeie

Ce vrea o fată? Nu știu, fetele au multe lucruri pe care le vor. Uneori nu știu nici ele ce vor, așa că nu cred ca ar putea cineva să spună cu exactitate ce ar vrea o fată. 

Dar aș putea să spun ce vrea o femeie. Pentru că linia dintre fată și femeie este una subconștientă și, de cele mai multe ori, subțire. Linia asta este trecută de o fată în momentul în care realizează ce își dorește cu adevărat. De la viață, de la cariera ei, de la bărbatul ei, de la ea însăși. Fata cu capul în nori devine femeie cu picioarele pe pământ. Și lumea din jurul ei se schimbă, fiindcă nu mai privește lucrurile prin ochii zglobii ai unei copile, ci prin ochii luminoși ai unei femei.

Femeile sunt, evident, diferite, dar sunt unele aspecte pe care le întrunesc toate. Și nu e nici pe departe greu să le înțelegi. Știu, probabil îmi e ușor să spun asta, dacă și eu fac parte din ele. Ideile de bază, însă, sunt clare și nu au nevoie de explicații și descifrări. 

Înțelegere. Înțelegere pentru toate momentele când este nervoasă. Nu e așa greu să taci până își revine la normal. Ah, și toți nervii au un motiv. Încearcă să găsești motivul și să rezolvi problema, chiar dacă este un a minoră, pentru ea ar putea reprezenta o catastrofă. O femeie va ști să ia situația și reciproc și va ști să se comporte ca atare, pentru că îi pasă. Înțelegere pentru oboseala ei, pentru stresul de care are parte, pentru cele 5 zile superbe lunare. Înțelegere pentru o mulțime de lucruri. Și vei vedea că totul este reciproc.

Apreciere. Apreciere pentru toate lucrurile și sacrificiile pe care le face. Apreciere pentru cina pe care o pregătește cu drag, deși e obosită după serviciu. Poate nu ar fi prea greu să stai cu ea în bucătărie, chiar dacă nu ești un maestru bucătar. Sunt sigură ca orice femeie ar aprecia măcar să stai cu ea, să îi ții companie sau să te ocupi de lucruri mărunte, cum ar fi aranjarea mesei. Terminați amândoi mai repede și petreceți și mai mult timp împreună. Apreciere pentru faptul că, dincolo de faptul că renunță la numele ei pentru al tău, chiar și copiii ei poartă tot numele tău. Apreciere pentru durerile pe care le îndură. Nu uita că o femeie vede mai mult sânge de-a lungul vieții ei, decât vede un bărbat.

Dragoste și respect. De ce amândouă? Pentru că nu poți spune că iubești o persoană dacă nu o și respecți. Respectul este baza oricărei relații. Iar dragoste...cred că nu mai este nevoie să spun de ce.
Sinceritate si fidelitate. Spune-i mereu sincer dacă îi stă bine cu rochia cea nouă sau nu, dacă o prinde bine nouă coafură, dacă mâncarea e prea sărată sau prea iute. Spune-i în față dacă simți că nu mai e ce a fost și că e mai bine să se termine. Spune-i înainte să o înșeli. Sinceritatea doare mai puțin ca trădarea.

Susținere. Pentru că trăim într-o lume a bărbaților, iar o femeie are nevoie să știe că ești alaturi de ea, că o susții în jobul ei, în studiile ei, eca o lași să viseze și o ajuți să își îndeplinească visurile.

Sex și atenție. Da, și ea are nevoie de sex bun, nu doar tu. În pat, vă folosiți unul de altul, nu are doar unul prioritate. Oferă-i sex bun, pasional, sălbatic uneori, îți garantez că nu va refuza. Dar după, nu uita de ea, ține-o în brațe, vorbește-i tandru, dormi cu ea. Vei vedea ca vei găsi și tu plăcerea în toate astea când o vei simți topindu-se în brațele tale.

Ciocolată și un vin bun. Pentru că pur și simplu nu putem rezista...

Deci, e așa greu? Cerem prea mult?


Sursă foto: Pinterest

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubirea nu e un târg. Iubirea e o certitudine

De ce nu mai cred în iubire?

Portretul unei inimi realiste