5 lucruri pe care nu le ştiai despre tine

Credeai că ştii totul despre tine? Credeai că ceea ce vezi este 100% adevărat? Sau că ceea ce îţi spun alţii e real? Iată 5 lucruri pe care probabil nu le ştiai despre tine:

1.  Eşti frumoasă.
Da, da, chiar tu. Eşti frumoasă chiar şi cu acea aluniţă pe braţ pe care nu o suporţi. Eşti frumoasă chiar dacă ai un coş în mijlocul frunţii sau obrajii presăraţi cu pistrui. Eşti frumoasă pentru că vezi frumosul din orice, pentru că în ochii tăi luminoşi se oglindeşte Universul. Eşti frumoasă pentru că eşti tu. Şi eşti naturală.

2. Măsura ta este S...exy
Nu îţi mai număra colăceii invizibili şi nici burtica inexistentă. Privirea sus, regino, că îţi cade coroana! Să ştii că toate avem celulită, varice şi vergeturi şi toaaaate încercăm să scăpăm de ele. Dar dacă totuşi nu eşti mulţumită de forma corpului tău, stă în puterea ta să schimbi ceva. Fă-o, însă, doar pentru sănătatea ta, pentru că aşa îţi doreşti tu pentru tine, nu pentru că îţi impun alţii un anumit model sau pentru că îţi spun că nu corezpunzi unor standarde ridicole. Apreciază-ţi formele şi nu uita să zâmbeşti.

3.  Contezi
Poate crezi că nu interesezi pe nimeni, poate te simţi singură şi crezi că nu îi pasă nimănui nici ce mai faci, nici dacă eşti fericită, nici care e serialul tău preferat. Dar trebuie să ştii că nu e aşa. Undeva, există cineva pentru care contezi, cineva care abia aşteaptă să te cunoască, să îţi fie prieten sau poate chiar mai mult. Contezi, să nu uiţi asta!

4.  Meriţi tot ce e mai bun
Iar aici mă refer la toate, de la haine si cosmetice, la bărbaţii din viaţa ta. Şi vor fi mai mulţi, crede-mă. Poate că te vor dezamăgi, sau ii vei dezamăgi tu pe ei. Important este să ştii întotdeauna ce meriţi şi să ai grijă să ţi se ofere, fără să te temi că ceri prea mult. Nu te mulţumi cu puţin! Niciodată! Nu uita, cere şi ţi se va da.

5. Poţi. Poţi să faci tot ceea ce îţi propui.
Trebuie doar să vrei şi să munceşti din greu pentru asta, chiar dacă trebuie să sacrifici unele lucruri. Nu te opri până când nu ajungi la destinaţie, iar atunci mulţumirea de sine va depăşi orice graniţă.


 Sursa foto: Pinterest

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubirea nu e un târg. Iubirea e o certitudine

De ce nu mai cred în iubire?

Portretul unei inimi realiste