Ciocolată cu piper

Poate crezi că eu sunt ca cele dinainte. Nici nu îmi pasă cum au fost celelalte, ele sunt parte din trecutul tău, de asta și sunt "celelalte". Eu sunt eu, deci nu încerca să mă faci pe mine să plătesc pentru ce au făcut ele, nu încerca să mă compari cu vreuna, așa cum nu îți poți compara nici mâinile una cu cealaltă. Nu încerca să mă rănești doar ca să îți hrănești tu ego-ul. Cu mine nu îți merge așa.

Dragul meu, nu mă interesează ce ai trăit cu ele, nu mă interesează câte mângâieri ai împărțit și câte perechi de buze ai sărutat. Tot ce mă interesează acum e ceea ce trăiești cu mine, mângâierile pe care mi le oferi mie și cum mă săruți doar pe mine. Dacă ești al meu, te vreau doar pentru mine. Nu pentru că ai fi proprietatea mea, așa cum nici eu nu îți sunt, ci pentru că din clipa în care ți-am dat inima în custodie, mă aștept să ai grijă de ea. Iar dacă vei ține altă femeie în brațe, vei scăpa inima mea. Iar inima mea e fragilă. Nu o sparge, căci voi avea grijă sa te rănești în cioburi.

Să nu crezi că poți sa faci ce vrei din mine. Să nu crezi că poți să îmi spui ce să fac sau ce să spun, pentru că te vei lovi de demnitatea mea. Încă nu s-a născut bărbatul care să mă conducă, din simplul motiv că vreau să pornim amândoi de la linia de start, fără întârzieri. Și nu sunt rea, dragule, nu. Sunt doar cu picioarele pe pământ și cer ceea ce pot și eu oferi, fără ca acest lucru să mă facă egoistă. Nu te mira dacă printre ceva zahăr mai primești și puțin piper sau lămâie. Așa sunt eu... ciocolată cu piper.

Nu te voi lăsa niciodată să crezi ca sunt perfectă sau de neînlocuit. Nimeni nu este de neînlocuit. Doar că dacă până acum ai fost cu niște "proaste", vezi că ai dat peste una deșteaptă. Deșteaptă sau... a naibii, cum vrei să îi spui. Și știi cum spunea Drumeș, e de preferat iadul cu o femeie deșteaptă decât paradisul cu una proastă.


Sursa foto: Pinterest

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubirea nu e un târg. Iubirea e o certitudine

De ce nu mai cred în iubire?

Portretul unei inimi realiste